Tarieven

De tandartstarieven voor 2023

De kosten van de tandheelkundige behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en zijn voor iedereen gelijk. Wilt u de tarievenlijsten inzien? Klik op onderstaand onderwerp om naar de tarievenlijsten te gaan*:

Heeft u na het lezen van deze lijst nog vragen over de tarieven? Vraag het gerust aan onze behandelaars en medewerkers, zij helpen u graag verder!

*Mondzorg Aveling is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor type- en drukfouten.

Vraag om een begroting voor behandelingen boven de € 250,-

Tandheelkundige behandelingen bestaan vaak uit verschillende onderdelen. Zo kan er sprake zijn van verdoving bij een behandeling, extra isolatie, tussenlagen of techniekkosten. Het is daarom verstandig om voor duurdere behandelingen vooraf een begroting aan te vragen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Voor behandelingen boven de € 250,- zijn aanbieders van mondzorg verplicht u een gespecificeerde begroting te geven. Indien u dat wenst zijn onze tandartsen ook bereid om een begroting te maken bij lagere kosten.

* De techniekkosten zijn afhankelijk van het gekozen materiaal en uitvoering. Indien gewenst kunnen wij een gespecificeerde offerte aanvragen bij onze tandtechnieker.

Klantenervaringen

Onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.

Waardeer ons >>

Wij zijn aangesloten bij